Konuşanlar 3. sezon 1. bölüm: Gülefer kimdir?

Konuşanlar 3. sezon 1. bölüm: Gülefer kimdir?
Yeni sezonun ilk bölümü ile bugün izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar yine ilgiyle seyrediliyor. Hasan Can Kaya'nın konuğu olarak tahtaya adı yazılan ve sahnedeki yerini alan isimlerden biri de Gülefer'di. Peki, Konuşanlar Gülefer kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'dan EXXEN'e transfer olduktan sonra aynı doğrultuda performansını sürdüren Konuşanlar yeni sezondaki ilk bölümüyle seyircilerin karşısındaydı. Saat 00:00 itibarıyla platformdaki yerini alan yapım yine herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Özellikle anaç ruhunun yanısıra verdiği hayat mücadelesi ile de herkesi mest eden ve program boyunca konuşulan Gülefer gösteriye damga vurmayı başardı. Hasan Can Kaya ve konuklarının da sürekli onore ettiği Gülefer Hanım için araştırmalar yapılarrak hakkındaki bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Gülefer kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Konuşanlar Gülefer kimdir?

Konuşanlar isimli talk show programının bugün yayınlanan 3. sezon 1. bölümüne kızları ile geç kalan Gülefer hemen Hasan Can Kaya'nın markajına girdi. Sorulara yanıt veren 46 yaşındaki kadın eşini son bıraktığında otobüs şoförlük yaptığını söyleyip boşandığını anlattı. 2 kız çocuğu sahibi. Kızlarıyla gösteriye geldi. İsimleri ise Deniz ve Şirin. Çalıştığı otelden emekli oldu. KIzlarına özgür ruha sahip olmaları ve hayatlarını dilediklerince yaşamaları gerektiğini söyleyerek herkesin takdirini kazandı. Diğer yandan dobralığı ile çok konuşuldu.

Konuşanlar Gülefer

Konuşanlar Gülefer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.