Konuşanlar 3. sezon 1. bölüm Youtube tek parça full izle | EXXEN Konuşanlar 30. bölüm izle

Konuşanlar 3. sezon 1. bölüm Youtube tek parça full izle | EXXEN Konuşanlar 30. bölüm izle
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile bugün yepyeni bir sezona başlayan Konuşanlar'da izleyiciler ekran karşısına kilitleniyor. Paylaşılan fragmanlarla beklentilerin de yükseldiği talk showda yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor. Diğer yandan Cemal Can Canseven konuk olarak ekrandaki yerini alacak. Kahkaha tufanına tanıklık etmek isteyenler gösteriyi izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 3. sezon 1. bölüm Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Hasan Can Kaya'nın Youtube sonrasında EXXEN'de devam ettiği gösterisi Konuşanlar yepyeni bir döneme başlıyor. Transfer sürecinden sonra yayınlanan 29 bölüm ve iki All Star ile izleyenlerden tam not alan başarılı talk show yeni sezonuna merhaba diyor. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği ve her an izlemek için can attığı programa bu hafta Cemal Can Canseven de konuk olarak başından geçenleri anlatacak. Salona gelen seyircilerin katılımı ile kahkaha tufanına dönüşen gösteriyi yine milyonlar seyredecek. Bulunduğu platformada en yakın rakibine fark atan ve her geçen gün izleyici kitlesini daha da yukarı çeken Konuşanlar yine çok konuşulacak. Her cuma sabah saatlerinde Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 1. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 3. sezon 1. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümü geçen ay yayınlandı. Temmuz yaının sonundan itibaren tatile giren gösteride seyirciler yine çok eğlendi. Yarından itibaren izleyicileriyle buluşacak yapımda sahneye çıkan konuşmacılar yine internete damga vuracak ve binlerce seyirci tarafından araştırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.