Konuşanlar 3. sezon 2. bölüm Youtube tek parça full izle | EXXEN Konuşanlar 30. bölüm izle

Konuşanlar 3. sezon 2. bölüm Youtube tek parça full izle | EXXEN Konuşanlar 30. bölüm izle
Youtube'da gösterdiği başarılı grafik sonrasında EXXEN'e transfer olan Konuşanlar ilk sezonunu geride bırakmıştı. Geçen hafta da ikinci sezonuyla seyircilerin karşısına çıkmıştı. Cuma günü de yine birbirinden komik anılarıyla birlikte milyonlar ekran başına kilitlenecek. Kahkaha tufanına tanıklık etmek isteyenler gösteriyi izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 3. sezon 2. bölüm Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Acun Ilıcalı'nın Youtube'dan transfer ederek kadrosuna kattığı ve milyonlarca da izlenme sayısı yakaladığı Konuşanlar'da yepyeni bir hafta daha platformdaki yerini alıyor. Her gösteride konuk olan seyircilerle birlikte çok dolu bir saatlik gösteri sunan Hasan Can Kaya'yı izlemek isteyenler de ekran karşısına kilitlenecek. Harbiye Açıkhava Tiyatorsu'nda dahi hınca hınç bir ortamda gerçekleşen talk showun yeni bölümü şimdiden araştırılarak izlenmek isteniyor. Her cuma sabah saatlerinde Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 2. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 3. sezon 2. bölüm'de neler yalanacak?

Gösterinin cuma günü yayınlanan yeni bölümlerinden önce salı öğlen saatlerinde fragmanı Youtube üzerinden paylaşılıyor. Konuşanlar kanalından aboneler ve internet dünyasına sunulan kısa süreli video, yeni bölümün nasıl geçeceğini ortaya koydu. Yine birbirinden komik anlar seyircilerle buluşacak. Eşi ile yaşadığı özel anın mahalleli tarafından telsizle duyulmasını anlatan bir konuşan herkesi güldürdü. Bir konuk da küçük boylu her şeye takıntılı olduğunu anlattı. Burs tahmininde bulunan Hasan Can Kaya izleyenleri güldürdü.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümü geçen hafta yayınlandı. Gülefer kızları ile programa geç kalmasına rağmen salona damga vurdu. Söyleidği sözler, tutumları, davranışları ve esprileriyle çok konuşuldu. Sinem de erkeklerle ilişkilerindeki açık sözlülük ve yalancılıkla internette en çok araştırılanlar arasında kendine yer buldu. Yarından itibaren izleyicileriyle buluşacak yapımda sahneye çıkan konuşmacılar yine internete damga vuracak ve binlerce seyirci tarafından araştırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.