Konuşanlar 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon başlama tarihi

Konuşanlar 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon başlama tarihi
Hasan Can Kaya'nın sunumu ve katılımcıların anlattıkları ile milyonlara ulaşmaya devam eden Konuşanlar'In ikinci sezonu da sona erdi. Ünlü komedyenin yeni sezona ne zaman merhaba diyeceği ve konuklarının karşısına çıkacağı merak konusu. Peki, Konuşanlar 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon başlama tarihi haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yayınlanan bölümleri ile yakaladığı başarı sonrasında EXXEN'e transfer olan ve burada da rakipsiz yürüyüşünü sürdüren Konuşanlar, 2. sezonunu da tamamladı. Yer aldığı platformda 50 milyondan fazla izlenen ünlü komedyen ekibinin ne zaman ekranlara döneceği de merak konusu. Pera'ya gitmek isteyenlerin yanı sıra ekranları başında takip etmeyi hedefleyenler sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon başlama tarihi haberimizde yer alıyor.




Konuşanlar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak her hafta cuma günleri yayınlanan Konuşanlar için Hasan Can Kaya; "Canlar, bir buçuk yıldır tatil yapmadan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hep birlikte güldükçe çoğaldık. Rekorlar kırdık. Onlarca ödül aldık. Bu rüya gibi süreçte en büyük motivasyonumuz da ülkenin her yerinden, her kesiminden milyonlarca kişiyle travmalarımıza gülüp, hayatın ruhumuza yüklediği dezavantajları, avantaja çevirmek oldu
Şimdi küçük bir sezon arası verdik. Yeni sezona Harbiye’de çekeceğimiz “Konuşanlar All Star” ile başlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor ve sizi çok seviyoruz. Dört hafta sonra görüşmek üzere" dedi.

Konuşanlar 3. sezon başlama tarihi

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 13 Ağustos 2021 Cuma tarihinde EXXEN'de yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.