Konuşanlar 48. bölüm Gizem, Hüseyin, Saniye, Begüm, Leyla ve Ümit kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar 48. bölüm Gizem, Hüseyin, Saniye, Begüm, Leyla ve Ümit kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. 2021'in son gösterisi ile izleyenlerin karşısına çıkan yapımda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu. Her anı kahkahaya neden olan programda Gizem, Hüseyin, Saniye, Begüm, Leyla ve Ümit adını tahtaya yazdırmayı başardı. Peki, Konuşanlar 48. bölüm Gizem, Hüseyin, Saniye, Begüm, Leyla ve Ümit kimdir? Detyalar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 31 Aralık 2021 Cuma günü 48. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Gizem, Hüseyin, Saniye, Begüm, Leyla ve Ümit oldu. Peki, Konuşanlar 48. bölüm Gizem, Hüseyin, Saniye, Begüm, Leyla ve Ümit kimdir? Detyalar haberimizde.




Konuşanlar Gizem kimdir?

Milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'ın bu hafta en çok araştırılan isimlerinden biri olmayı başaran Gizem, kendisini aldatan erkek arkadaşları ve bilet konusunda gösterdiği tepki ile herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Leyla kimdir?

Yaşına rağmen gösterdiği enerji, verdiği cevaplar ve yaşamı ile salonu adeta yıkan Leyla'nın kızı bir gazetede moda/magazin editörü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Saniye kimdir?

Eşinden aldatıldığı için ayrılan ve oğlu ile salona gelen Saniye Hanım hayata karşı verdiği mücadele ve yetiştirdiği evlatları ile örnek bir isim olduğunu gösterdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 


Konuşanlar Begüm kimdir?

Genç yaşında birçok sektörde çalışan ancak başarılı olamadığı için son olarak hukuk bölümünü kazanıp avukatlık yapmak isteyen Begüm'ün verdiği cevaplar da çok konuşuldu. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Hüseyin kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirem isimlerinden biri olmayı başaran Hüseyin yurt dışında yaşıyor. Her sözü ve tepkisi ile salondakileri ve izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Ümit kimdir?

Bu haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Ümit fırıncılık yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.