Konuşanlar 50. bölüm Ezgi kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar 50. bölüm Ezgi kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı program Hasan Can Kaya'nın renkli sunumuyla daha da eğlenceli hale geliyor. Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri Ezgi oldu. Peki, Konuşanlar 50. bölüm Ezgi kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı program Hasan Can Kaya'nın renkli sunumuyla daha da eğlenceli hale geliyor. Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri Ezgi oldu. Peki, Konuşanlar 50. bölüm konuşanı Ezgi kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Ezgi kimdir?

Bu hafta en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen Ezgi, erkek arkadaşının kendisini aldatması konusundaki hikayesiyle herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın da takıldığı genç konuşan, ilişkilerinde başarısız olduğunu ve erkeklerin ciddi birlikteliğe sıcak bakmadığını anlattı. Hazırlık senesinde sınıfta kladığını dile getirdi. Instagram hesabı @ezgi__unsall'dır.


konuşanlar ezgi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum