Konuşanlar Ağa (Muttalip), Pelin, Burcu, Zeki, Yusuf, Melisa kimdir?

Konuşanlar Ağa (Muttalip), Pelin, Burcu, Zeki, Yusuf, Melisa kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak yayın hayatını sürdüren Konuşanlar'ın 39'uncu bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Yeni bölümün yine milyonlarca kişi tarafından izlendiği yapımda sahneye çıkacak isimlerle ilgili araştırmalar gerçekleştirerek haklarındaki bilgileri öğrenmek isteniyor. Konuşanlar Ağa (Muttalip), Pelin, Burcu, Zeki, Yusuf, Melisa kimdir? Detaylar haberimizde.

EXXEN'de yer aldığı bölümlerle milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni haftası yayınlandı. Her anında büyük bir eğlence ve komikliğin yaşandığı talk showu izleyenler yine gülmekten kırıldı. Sahneye çıkan isimler de anlattıkları ve verdikleri cevapları kendilerinden bahsettirdi ve birçok kişi araştırmalara başladı. Bu haftanın sahnede olan isimleri Ağa (Muttalip), Pelin, Burcu, Zeki, Yusuf, Melisa'ydı. Peki, Konuşanlar Ağa (Muttalip), Pelin, Burcu, Zeki, Yusuf, Melisa kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Ağa kimdir?

Gösteriye arkadaşı ile geç kalan ancak hikyesiyle herkesi güldürmeyi başaran Ağa aslen Diyarbakırlı. Hem Diyarbakır'da hem de İstanbul'da iş yapıyor. Yapı marketleri var. Evli ve 2 çocuk babası. AHBAP'a 50 bin lira bağışta bulundu.


konuşanlar melisa


 

Konuşanlar Melisa kimdir?

Cenaze sonrasında gittiği evde eşi ile tanışan Melisa Avusturya'da yaşıyor. Eşini de evlendikten sonra oraya götürdü. Diş hekimi asistanlığı yapıyor.


 

konuşanlar zeki


 

Konuşanlar Zeki kimdir?

Hasan Can Kaya'nın "Öncelikle rahmetli konuşsun" dediği Zeki 39 yaşında. Otomobil alıp satıyor. Evli ve stüdyoya eşi ile geldi. Ayrıca baldızı ve bacanağını da getirdi. 


 

Konuşanlar Pelin kimdir?

Haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Pelin güzelliği ile dikkat çekti. Kendisinn sevgilisi var. Dişleri güzel olan erkekleri tercih ediyor. Ayrıca çok bahtsız olduğunu söyledi. Bodrum tatilinde eniştesinin kardeşini ölü olarak bulduklarını anlattı. Hemşire.


 


Konuşanlar Yusuf kimdir?

Programın yeni bölümünde verdiği cevaplarla Hasan Can Kaya'dan tam not alan Yusuf üniversite öğrencisi. Bursu bulunmuyor. 19 yaşında. Burnunda estetik var ve Kaya bunu da bilerek herkesi şaşırtı. Babası mobilyacı.


 

Konuşanlar Burcu kimdir?

Hukuk bürosunda geçen aya kadar asistanlık yapıyordu ancak şu an işsiz. İş arıyor. Tuşlu teleonla sevgilisine attığı mesaj sonrasında babası ve annesiyle yaşadığı olayları anlatınca herkes gülmekten kırıldı. Hasan Can Kaya da kendisini sahneye davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.