Konuşanlar Ahmet Hakan kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Ahmet Hakan kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'de milyonların izlediği ve bugüne kadar elde ettiği sayı ile de büyük fark yaratan Konuşanlar'ın 2. sezon 46. bölümü yayınlandı. İlk günden bu yana büyük bir etki yaratan talk showun bugünkü bölümü de ilgiyle seyredildi ve herkes kahkaha dolu bir programa tanıklık etti. Sahneye çıkan isimler de merak konusu oldu ve Ahmet Hakan haftanın konuşanlarından biriydi. Peki, Konuşanlar Ahmet Hakan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok syeredilen talk showu Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de paylaşıldı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerinin karşısına çıkan programın yeni haftasında yine birbirinden komik anlara tanıklık edildi. Sahneye çıkanlar arasında yer alan ve her sözü olay haline gelerek herkesi güldüren Ahmet Hakan hakkında bugünden itibaren çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Kendisinin özellikle sosyal medya hesabı merak konusu. Peki, Konuşanlar Ahmet Hakan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Ahmet Hakan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuşanlarından biri olan Ahmet Hakan, eczacı annesi ile birlikte stüdyodaydı. Asyalı kızlara karşı zaafı bulunduğunu ifade eden genç konuşan, cinsel hayatının olmadığını dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar ahmet hakan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.