Konuşanlar Asena, Gonca, Kevser, Ceylan, Güniz, Cuma ve Muhammet kimdir?

Konuşanlar Asena, Gonca, Kevser, Ceylan, Güniz, Cuma ve Muhammet kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden birine imza atan Hasan Can Kaya Konuşanlar'ın yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anların yaşandığı günde yine salona gelen misafirlerin anlattıkları herkesi güldürmeyi başardı. Bu hafta sahneye çıkanlar arasında Asena, Gonca, Kevser, Güniz, Cuma ve Muhammet vardı. Haklarında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Asena, Gonca, Kevser, Ceylan, Güniz, Cuma ve Muhammet kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın maratonu tüm hızı ile devam ediyor. Her cuma yayınlanan yeni bölümleri ile seyircilerin karşısına çıkan yapımda yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyordu. Yayınlanan yeni bölümde birbirinden komik isimler sahneye çıkarak başlarından geçenleri anlattılar ve kendilerine sorulan soruları yanıtladılar. O isimler arasında Asena, Gonca, Kevser, Güniz, Cuma ve Muhammet vardı. Kendileri hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Konuşanlar Asena, Gonca, Kevser, Ceylan, Güniz, Cuma ve Muhammet kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Asena kimdir?

Daha önce programa katılan Ayşe ile gösteriye gelen Asena bir rezidansta resepsiyonist olarak çalışıyor. Anne olmak için evlendiğini ve sonrasında boşandığını anlattı.İkinci çocuğunu ise sperm bankası aracılığıyla doğurmak istediğini söyledi. 30 yaşında.


Konuşanlar Asena


 

Konuşanlar Ceylan kimdir?

Dekoltesi ile dikkat çeken Ceylan oyunculukla ilgileniyor. Dijital platformda yayınlanmasını beklediği dizisiyle herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın da espri ile yaklaştığı yapım dizinin yayınlanması halinde paylaşımda bulunacağını söyledi. 


Konuşanlar Ceylan


 

Konuşanlar Gonca kimdir?

Salona geldiği eşi ile 18 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Kocaeli Karamürsel'de ikamet ediyor.


Konuşanlar Gonca



 

Konuşanlar Kevser kimdir?

İzmit'ten Kanada'dan gelen arkadaşı ile salondaki yerini alan Kevser, 100 kilo olduğunu ve ameliyatla zayıfladığını anlattı. Sarkma olmaması için de günde 4 saat spor yaptığını söyledi. Kafe işletmecisi.


Konuşanlar Kevser


 

Konuşanlar Güniz kimdir?

Kardeşi ile gösteriye katılan Güniz renkli kişiliği ile dikkat çekti. İlişkide karşı tarafa kök söktürdüğünü ifade etti.

konuşanlar günüz


 

Konuşanlar Cuma kimdir?

11 yıllık oyuncu. Eski sevgilisine aldığı cep telefonu geri aldığını ve başka bir kız arkadaşının babasına sattığını söyleyerek dikkat çekti.


konuşanlar cuma


Konuşanlar Muhammet Güngören kimdir?

Gözleri sebebiyle Hasan Can Kaya'nın diline dolanan Muhammet, ünlü komedyenin ölü gibi görünüyorsun esprileri ile karşılaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.