Konuşanlar Aşkım Tuana Arslan kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Aşkım Tuana Arslan kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en çok seyredilen gösterisi olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yayınlandığı 49. bölümle seyircilerin karşısına çıkan programda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu. Onlardan biri Aşkım Tuana oldu ve verdiği cevaplarla herkesi güldürmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Aşkım Tuana Arslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Youtube'da başarıdan başarıya koşan ve ardından EXXEN'de de fırtınalar estiren Konuşanlar'ın 49. bölümü 7 Ocak 2022 tarihinde yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda en çok dikkat çeken noktalardan biri de sahneye çıkan katılımcılar. Hasan Can Kaya'nın söz verio sonrasında adını tahtaya yazdıran isimlerden bazıları binlerce kez araştırılıyor. Onlardan biri de Aşkım Tuana oldu. Yayınlanan fragmanda güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran genç konuşan hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Konuşanlar Aşkım Tuana Arslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Konuşanlar Aşkım Tuana kimdir?

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yayınlanan gösterinin iki gündür paylaşılan fragmanında adının Aşkım Tuana olduğunu söyleyen genç konuşan, aldığı cevapla herkesi güldürdü.Kendisi aslen İstanbullu. 18 yaşında. Yeditepe Üniversitesi'nde okuyor. 4 yıldır elektro gitar çalıyor.


konuşanlar aşkım tuana

konuşanlar aşkım tuana

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum