Konuşanlar Bavo Elyasa Yılancı kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Bavo Elyasa Yılancı kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'da yeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıktı. EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen programın yeni bölümünde yer alan isimler arasında Bavo da vardı ve kendisi hakkında araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Bavo kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

EXXEN'in en çok seyredilen formatı Konuşanlar'da yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Günün ilk anlarında yayınlanan yeni bölümüyle seyircilerinin karşısına çıkan gösteride yer alan isimler de araştırılmaya devam ediyor. Onlardan biri de Bavo oldu. Yurt dışında yaşayan genç konuşan hakkında binlerce izleyen araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Bavo kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Konuşanlar Bavo kimdir?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında yer alan açıklamalarıyla herkesi güldüren Bavo, salondaki kadınların çok güzel olduğunu ve erkekleri beğenmediğini söyledi. Danimarka'da yaşayan genç konuşanın Instagram hesabı @bavobey'dir.


konuşanalr bavo
 


bavo elyasa yılancı

konuşanlar bavo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.