Konuşanlar Beste kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Beste kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'e eklendi. Talk show kategorisinde zirveye oynayan Hasan Can Kaya yine konuklarıyla birlikte herkesi kahkahaya boğdu. Bu hafta katılımcılardan biri Beste'ydi ve hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Beste kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'e eklendi. Talk show kategorisinde zirveye oynayan Hasan Can Kaya yine konuklarıyla birlikte herkesi kahkahaya boğdu. Bu hafta katılımcılardan biri Beste'ydi ve hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Beste kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar Beste kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Beste güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Amerika'dan gelen ve burada bir sevgilisi olan genç kadın, Hasan Can Kaya tarafından sürekli tiye alındı ve açıklamalarıyla da herkesi güldürdü. Tepkileriyle de çok konuşuldu. Instagrma hesabı ise bilinmemektedir.


beste konuşanlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.