Konuşanlar Beyza kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Beyza kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN platformunda yine ilgiyle izlenecek programa katılan isimler de dikkat çekmeyi sürdürüyor. O katılımcılardan biri de Beyza oldu. Güzelliği ile adından söz ettirmeyi başaran genç konuşan hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Beyza kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yayınlandığı bölümlerle adından söz ettirmeye devam eden Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Takipçileri tarafından ilgiyle izlenen gösteri 19 Kasım Cuma günü platformdaki yerini aldı. Youtube'daki performansından sonra transferiyle de ses getiren ve milyonları ekran başına kilitleyen talk showda bu hafta sahneye çıkan isimlerden biri de Beyza oldu. Güzel konuşan anlattıkları ile herkesi güldürdü. Peki, Konuşanlar Beyza kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Beyza kimdir?

Bu haftanın hakkında en çok araştırma yapılan isimlerinden biri olan Beyza Sakarya'dan programa katılıyor. Saatlerce ağladığı duş hikayesi ve duşakabinden çıkış sonrasında yanan sensörlü ışık anları herkesi güldürdü. Sahneye çıkmak için adı tahtaya da yazılan güzel yarışmacının Instagram hesabı bilinmiyor.


Konuşanlar Beyza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.