Konuşanlar bitti mi final mi yaptı neden yok? Konuşanlar 30. bölüm yayınlanmayacak mı - 16 Temmuz Cuma

Konuşanlar bitti mi final mi yaptı neden yok? Konuşanlar 30. bölüm yayınlanmayacak mı - 16 Temmuz Cuma
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşmaya devam ediyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programın dün paylaşılması beklenen yeni bölüm fragmanı hakkında araştırmalar yapılıyor. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. Peki, Konuşanlar neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Konuşanlar 30. bölüm yayınlanmayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın ağırladığı konukları ve seyircileriyle birlikte milyonlarca kişiye ulaşmaya devam eden Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor.Sahneye çağırdığı ve puanladığı misafirleri ile izleyenler doyumsuz 1 saat sunan başarılı stand upçının yeni bölümü merakla bekleniyordu ancak kötü bir haber geldi. Konuşanlar'ın 30. bölüm fragmanı paylaşılmadı. Gösteriye dair soruların cevapları da araştırılarak öğrenilmeye çalışılıyor. Konuşanlar 30. bölüm yayınlanmayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar 30. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Her bölümü ile EXXEN'de fırtınalar estiren Konuşanlar için sabırsız bir bekleyiş içinde olan izleyicileri istediklerini bulamamıştı. Salı günleri paylaşılan 1 dakikalık fragmanda gösteriye dair ipuçları verilip perşembeleri de shot görüntüleri yayınlanan gösterinin akıbeti sorgulanarak öğrenilmek isteniyor. Her anı gülme garantili 1 saatlik süreyi kaçırmak istemeyenler durumu araştırıyor. Fragmanın neden yayınlanmadığına dir öngörü ve tahminler haberimizin devamında.


 


 

Konuşanlar yeni bölüm neden yok? Yayınlanmayacak mı?

EXXEN'e transfer olmadan önce Youtube'da 31 bölüm yayınlanan Konuşanlar'ın 2. sezonu da 29 kez ekranlardaki yerini aldı. Çok sevilen programda geride kalan 29 bölüm sonrasında Harbiye'de düzenlenecek Konuşanlar All Star bölümleri ile toplamda 31'e ulaşılması bekleniyor gibi görünüyor. Bu ynı zamanda sezon finali anlamı da taşıyabilir. Ancak bu gösteriler EXXEN'de yayınlanmayacak. Konuşanlar All Star'a bilet almak için buraya tıklayınıız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.