Konuşanlar Ceren kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Ceren kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'in en çok seyredilen programı Konuşanlar bir kez daha platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara tanıklık edilen yeni bölümde izleyenler yine kahkaha tufanına dönüşen gösteriyi soluksuz izledi. Hasan Can Kaya kadar ağırladığı konukları da bir hayli ilgi odağı haline geldi ve Ceren de onlardan biriydi. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma başlatıldı. Peki, Konuşanlar Ceren kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar geçen hafta başladığı yeni sezonunda da yoluna tüm hızı ile devam ediyor. 3 Eylül Cuma günü yayınlanan 31. bölüm ilk andan itibaren büyük bir ilgiyle seyredilmeye başlandı. Talk showlar arasında en iyisi haline gelen ve milyonlarca kişilik bir kitleyi de oluşturan Hasan Can Kaya'nın projesi yine herkesi gülme krizine soktu. Her anı kahkaha tufanına dönüşen bir saatlik programda Ceren de en dikkat çeken isimlerin başında geldi. Güzelliği ile dikkat çeken genç kadın hakkında internette binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Peki, Konuşanlar Ceren kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Ceren kimdir?

Gösteriye yaz mevsimine uygun bir gömlek ve kısa şortla gelen Ceren, Hasan Can Kaya tarafından da sevildi ve adını tahtaya yazdırarak sahnede yer alma başarısını gösterdi. Arkadaş grubuyla birlikte salondaki yerini aldı. Kendisine dair bilgiler ise şu şekilde;

  • Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi
  • Uluslar arası ticaret bölümünde okuyor
  • İnsanların göğüslerinin olmamasını istiyor
  • Pazarlık yaparken bir esnafa yavrum dediğini anlattı
  • Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Ceren


Konuşanlar Ceren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.