Konuşanlar Dilara Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Dilara Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'de yayınlanmaya devam eden bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar'da yine herkes gülmeye doydu. Cuma günü yayınlanan 2. sezon 47. bölümde birçok konuşan salondaki yerini alırken sahneye çıkacak isimler de merak konusuydu. Dilara Ilgaz da fragmandan bu yana araştırılıyor ve hakkında bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Dilara Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarının yanı sıra milyonlarca kişinin de ekran başına kilitlendiği Konuşanlar'ın 2. sezon 47. bölümü yayınlandı. Kahkaha tufanın sahne olan yeni bölümde birçok isim dikkat çekmeyi başardı. Dilara Ilgaz da onlardan biriydi ve fragmanın yayınlanmasından bu yana çok sayıda kişi tarafından araştırılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Dilara Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde.


 

Konuşanlar Dilara Ilgaz kimdir?

Konuşanlar'ın 2. sezon 47. bölüöüne katılan güzel konuşan, oyunculuğa başladığını ancak henüz filminin çekilmediğini belirterek herkesi güldürdü. Kendisi 26 yaşında. Boyu 1.65 cm. İngilizce biliyor. Koreli nişanlısı var. O da girişimcilik yapıyor. Dilara Ilgaz'ın Instagram hesabı @taelaraa'dır.


 

Konuşanlar Dilara Ilgaz
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.