Konuşanlar Dilek kimdir? Dilek Öz Instagram hesabı

Konuşanlar Dilek kimdir? Dilek Öz Instagram hesabı
EXXEN'in bu sezon adından en çok söz ettiren programı Konuşanlar'ın yeni bölümü platforma eklendi. Birbirinden komik anlara tanık olunan programın katılımcıları da merak konusuydu ve Dilek Öz onlardan biriydi. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Dilek kimdir? Dilek Öz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en fazla seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezon 46. bölümü yayınlandı. Bu hafta biraz geç de olsa paylaşılan yapımda yine komik anlar yaşandı. Verdiği cevaplarla hem otururken hem de sahnedeyken dikkat çeken isimlerden biri de Dilek Öz oldu. Kendisi daha önce de televizyonda olan güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da merak konusu. Peki, Konuşanlar Dilek kimdir? Dilek Öz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Dilek Öz kimdir?

Konuşanlar'da haftanın en çok konuşulanları arasında kendine yer bulan Dilek Öz aslen Kastamonu Çatalzeytinli ancak Kırklareli'nde yaşıyor. Bekar. Üniversiteyi bıraktıktan sonra kuaförlük ve güzellik uzmanlığı akademisini bitirdi. Reklendirme uzmanı. Aynı zamanda makyajda da eğitimler veriyor. 3.  sınıftan bu yana kuaförlük yapıyor. 18 yaşında kendi salonunu açtı. İkizler burcu. Deli dolu ama saman alevi gibi tanımlıyor kendisini. Yalandan hoşlanmıyor. Hayatını işine ve mesleğini geliştirmeye adayan Dilek Öz hevesinin hiç azalmadığını söylüyor. Ayrıca ailesine de çok düşkün. Üç ağabeyi var. Hayatını işinle ve ailesinle gerçmek en büyük kaynağı. En büyük hayali ise dünyadaki herkesin kendisini tanıyacağı günün gelmesi. Instagram hesabı @dilekevaa'dır.

Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Dilek Öz

konuşanlar dilek çz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.