Konuşanlar Ecem Erkek, İremnur, Saadet, Ayşegül, Metin ve Erman kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Ecem Erkek, İremnur, Saadet, Ayşegül, Metin ve Erman kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'de yer aldığı bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerle buluştu. Birbirinden komik anların yaşandığı gösteride sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve özellikle haftanın konuğu Ecem Erkek ilgi odağı haline geldi. Peki, Konuşanlar Ecem Erkek, İremnur, Saadet, Ayşegül, Metin ve Erman kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerine imza atan Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar bu hafta da EXXEN'deki yerini aldı. Salona gelerek programa iştirak eden katılımcıların yanı sıra ünlü isimlerin konuk olduğu talk show bu hata da ilgiyle izleniyor. Bugün koltuğa oturan isim Ecem Erkek'ti. Başarılı oyuncu çıktığı sahnede cevaplarıyla herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Hatta bir izleyici de en büyük fantazisinin kendisiyle tanışmak olduğunu söyledi. Diğer yandan adını tahtaya yazdıran isimler de merak konusuydu. İremnur, Saadet, Ayşegül, Metin ve Erman haftanın konuşanları oldu. Peki, Konuşanlar Ecem Erkek, İremnur, Saadet, Ayşegül, Metin ve Erman kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Ecem Erkek kimdir?

2018 yılından beri Güldür Güldür ekibinde olan Ecem Erkek yollarını ayırdığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü filmi ile yıldızı iyice parlayan Ecem Erkek özel hayatı  ile merak ediliyor. 32 yaşında olan Ecem Erkek aslen Sivas İmranli doğumlu. 2016 yılında oyuncu Yüce Armağan Erkek ile evlenen Ecem Erkek eşinden 2020 yılında boşandı. 

32 yaşındaki başarılı oyuncu Ecem Erkek aslen Ankaralı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı mezunu. Ecem Erkek, 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun oldu. 

Liseyi bitirdikten sonra oyuncu olmaya karar veren Ecem Erkek 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvar'ında Tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda Diksiyon Eğitimi aldı.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yapan Ecem Erken sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış ve 2015 yılında mezun oldu. 

2017 yılında Hayat Sırları isimli diziyle televizyon dünyasına giriş yapan oyuncu, Güldür Güldür Show'ta halen Naime karakterini canlandırıyor.

Sevilen oyuncu Ecem Erkek 2016 yılından beri Yüce Armağan Erkek ile olan evliğini 2020 yılında bitirdi. 


konuşanlar ecem erkek


 

Konuşanlar İremnur kimdir?

Kendisi ile ilgili olarak hazırladığımız haberi buraya tıklayarak da okuyabilirsiniz. İremnur avukatlık yapıyor. İcra alanında mesleğini sürdürüyor ve bu davalara bakıyor. Güzelliği ile haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. Aşağıdaki fotoğrafta solda yer alıyor.

konuşanlar iremnur


 

Konuşanlar Saadet kimdir?

Amerika'da yaşayan ve babası matematik mühendisi olan Saadet 18 yaşında. Aslen Siirtli. Üniversitede psikoloji bölümünü okumaya başlayacak. Ağabeyi ile birlikte gösteriye geldi. Ağabeyi kız kardeşinin sevgilisi olmadığını bildiğini söyledi.


 

Konuşanlar Ayşegül kimdir?

Belki de bu haftanın en çok güldüren isimi olmayı başaran Ayşegül öğretmenlik yapıyor. Oğlu ile Grand Pera'nın yolunu tutan deneyimli öğretmen eşine aracını park ederken aşık olduğunu anlattı. Hasan Can Kaya ise; "Hocam bir değnekçiye de aşık olabilirdiniz" cevabı ile salonu gülmekten kırdı geçirdi.


 

Konuşanlar Metin kimdir?

Twitter'dan tanıştığı doktor sevgilisi ile stüdyoya gelen Metin yıllar sonra bir itirafta bulundu. Daha önce kredi kartı bilgileri çalmak için sunuculara girdiğini ifade etti. Ayrıca sevgilisinin bir buluşmada içtikten sonra eline kustuğunu anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.