Konuşanlar Elif kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Elif kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan bölümlerinin bir yenisi ile daha seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da yin kahkaha tufanı devam etti. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile gerçekleşen programın yeni haftasında en çok dikkat çeken isim Elif'ti. Verdiği cevaplar ve güzelliği ile ilgi odağı olmayı başaran genç konuşan hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Konuşanlar Elif kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın transfer ettikten sonra milyonlara ulaşmaya devam eden EXXEN yapımı Konuşanlar'ın yeni bölümü 24 Aralık 2021 Cuma tarihinde yayınlandı. İzleyicilerin karşısına çıkan 2. sezon 47. bölümde de seyiricler ve salondakiler gülmeye doyarken bir saatlik süre adeta su gibi akıp geçti. Sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve bu haftaya damgasını vuran konuşan Elif oldu. Kendisi hakkında dünden bu yana çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor ve fikir sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Elif kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar Elif kimdir?

Ceket ve mini bir etek ile programa katılan Elif, küçükken yaşadığı kapı açma olayıyla birlikte yaşadıklarını anlatınca salon gülme krizine girdi. Hasan Can Kaya'nın da takıldığı güzel konuşanın dövmesi de dikkat çekti. Yeni bir hayata yemek yapması sebebiyle Somer Sivrioğlu ile başlamayı istemesi de salonu coşturdu. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Elif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.