Konuşanlar Gül kimdir? Gül Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Gül kimdir? Gül Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye’nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar 2. Sezonun 32. Bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anıların ve hikayelerin anlatıldığı gösteride adını tahtaya yazdırarak soruları cevaplamaya başlayan isimlerden biri de Gül oldu. Güzel konuşan hakkında da sorgulamalar başladı. Peki, Konuşanlar Gül kimdir? Gül Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya’nın sunduğu ve konuklarıyla birlikte kahkaha tufanına dönüştürdüğü gösterisi Konuşanlar İstanbul’dan milyonlara ulaşmayı sürdürüyor. Yeni sezonda da yoluna bomba gibi devam eden programın bu haftaki misafirleri de adından söz ettirerek internette araştırılıp bulunmak isteniyor. O isimlerden biri de Gül oldu. Kendine sorulan soruları cevaplayan genç konuşan hakkında gösterinin ilk anından itibaren sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Gül kimdir? Gül Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Gül kimdir?

Youtube’da paylaşılan yeni bölüm fragmanında bir konuşanın “Kadınların erkeklere açılabildiği bir şey olsun isterdim” sözlerine karşılık “Kadınlar da erkeklere açılıyor ancak arkadaşa denk gelmemiş” sözleri daha yeni bölüm yayınlanmadan çok konuşuldu. Giydiği kısa bir şortla da dikkatleri üzerine çeken genç kadın hakkında internette gösteri başladıktan ilk andan itibaren çok sayıda araştırma gerçekleştirildi. Kendisi mimarlık yapıyor. Estetik olan burnunu iki kez kırdığını söyledi.


konuşanlar gül

konuşanlar gül

 


Gül Instagram hesabı

Konuşanlar’ın bugün yayınlanan yeni bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri olan Gül’nin Instagram hesabı da merak konusu haline geldi. Güzel konuşanı kendisine ait bir profili olup olmadığı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.