Konuşanlar Gülşah Hanım kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Gülşah Hanım kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olmayı başaran Konuşanlar'ın yarın yayınlanacak olan yeni bölümünden önce 'shot' görüntüleri izleyicilerle paylaşıldı. 8 dakikaya yakın süren fragmanda öne çıkan isim Gülşah Hanım oldu. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Gülşah Hanım kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın hem sunduğu hem anlattığı hem gülürdüğü hem de izleyicilerle bir komedi tufanına dönüştürdüğü Konuşanlar, EXXEN'deki 9. bölümü ile yayın ekranlardaki yerini alacak. Yeni bölüm öncesinde platformun sosyal medya hesaplarından 7-8 dakikalık bir 'shot' bölümü yayınlandı. İzleyicilerin bu görüntülere dahi gösterdiği ilgi büyüktü. Her hafta adından söz ettiren biri olmayı başaran yarışmacılar arasına yarın Gülşah Hanım eklenebilir. Kendisi hakkında araştırmalar da başladı ve kim olduğu yönünde araştırmalar var. Peki, Konuşanlar Gülşah Hanım kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Gülşah Hanım kimdir?

EXXEN platformunda yayınlanan Konuşanlar isimli gösteride 9. bölüm konuşanıdır. Ulu Kağan ismini seksi bularak Hasan Can Kaya'nın konuşan listesine adını yazırmayı başarmıştır. Güzelliği ile dikkat çeken genç konuşanın hayatı da bir hayli renkli. Gösteriye kendisine ilgi duyan erkeklerden biri olmak üzere iki arkadaşı ile geldi ancak Ulu Kağan'ı tercih edeceğini ifade etti. Beğendiği erkek tipini anlatırken söylediği sözlerle çok konuşulacak gibi görünüyor.


kounşanlar gülşah hanım


 

Konuşanlar Gülşah Hanım Instagram hesabı

Her hafta milyonlar tarafından izlenen ve adını daha da fazla kişiye duyuran Konuşanlar'ın bu bölümünde adından en çok söz ettiren isim olan Gülşah Hanım'ın kendisine ait Instagram hesabı vardır. @gulsahanm adresinden profiline ulaşabilirsiniz ancak hesabı izin vermediklerine kapalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.