Konuşanlar Hülya, Neslihan, Seda ve Betül kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Hülya, Neslihan, Seda ve Betül kimdir? Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla EXXEN ekranlarında yer alan ve izleyicileriyle de milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'ın 2. sezondaki 56'ıncı bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan ve her anıyla güldürme garantili talk showda yaşananlar yine ilgiyle izlendi. Programın en dikkat çeken yanlarından biri de sahneye çıkan konuşan katılımcılar oluyor. Bu hafta Hülya, Neslihan, Seda ve Betül verdikleri cevaplarla gösteriye damga vurdu. Peki, Konuşanlar Hülya, Neslian, Seda ve Betül kimdir? Instagra

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu haftaHülya, Neslian, Seda ve Betül adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Hülya, Neslian, Seda ve Betül kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 25 Şubat 2022 Cuma günü 56. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Kazımcan, Simla, Julien, Gamze, Görkem ve Mustafa oldu. Peki, Konuşanlar 55. bölüm Konuşanlar Hülya, Neslian, Seda ve Betül kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Neslihan kimdir?

Bu haftanın ilk konuşanı olan Neslihan, Almanya'da hemşirelik yapıyor. Bekar. Annesi sebebiyle çok fazla konuşmak istemese de Hasan Can Kaya kendisini sahneye aldı. Instagram hesabı bilinmiyor.

Konuşanlar Neslihan


 

Konuşanlar Seda kimdir?

Yaptığı açıklamalar, sevgililerine verdiği hediyeler ve çıplak erkeklerle ilgili olarak söylediği sözlerle dikkat çeken Seda programda adından en çok söz ettiren isimlerden biriydi. Muhasebecilik yapıyor. Instagram hesabı bilinmiyor.

Konuşanlar Seda



Konuşanlar Betül kimdir?

12 senelik evli eşi tarafından aldatıldığı için boşanan ve 2 çocuğu bulunan Betül, hayatına giren sevgilsinden de aynı sebepten ayrıldı. Kendisi şu an bekar. Sözleriyle samimi bir görüntü verdi ve herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Betül


 

Konuşanlar Hülya kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Hülya 27 yaşında. Alman sevgilisi Johannes ile birlikte evliliğe hazırlanıyor. Kardeşiyle birlikte katıldığı gösteride her sözüyle katılımcıları kahkahaya boğdu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.