Konuşanlar İremnur kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar İremnur kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezon 41. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programın konuğu da Ecem Erkek'ti ve seyirciler unututlmaz bir bölüm daha izlemenin keyfini yaşadı. Sahneye çıkan isimler arasında avukat İremnur da vardı ve kendisi güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Peki, Konuşanlar İremnur kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'da yeni bölüm geçen haftadan bu yana sabırsızlıkla bekleniyordu. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde milyonların izlediği platforma yüklenen yapımda sahneye çıkan isimler de merak konusu olmaya devam ediyor. Konuk Ecem Erkek'in de gösteriye renk kattığı anlarda İremnur konuşanlar arasına adını yazdırmayı başardı. Kendisi hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Konuşanlar İremnur kimdir? Konuşanlar İremnur Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de genç avukat hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Konuşanlar İremnur kimdir?

Hasan Can Kaya'nın katılımcılar arasında söz verdiği isimlerden biri olan İremnur 2 senedir avukatlık yaptığını ve Mecidiyeköy'de ortaklık üzerine işlerini sürdürdüğünü belirtti. Kendisi icra dosyalarına bakıyor ve bu konuda kendilerinin "ocak söndüren" olarak görülmesini istemiyor. Salondaki bir başka avukat da icra alanında sıcak para bulunduğunu belirtip Hasan Can Kaya'ya ayrı bir koz vermiş oldu. Kendisinim Instagram hesabı bilinmemektedir. 


Konuşanlar İremnur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.