Konuşanlar Maria kimdir? Maryia Konak Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Maria kimdir? Maryia Konak Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da yeni hafta platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan talk showda katılımcılar da ilgi görüyor. O isimlerden biri de Maria oldu. Peki, Konuşanlar Maria kimdir? Maryia Konak Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve katılımların anılarıyla büyük bir ilgiyle izlenen Konuşanlar'ın 32. bölümü EXXEN'de yayınlandı. Ünlü komedyenin konuklarına sorduğu sorular ve aldığı cevaplarla birlikte milyonlara ulaşan gösteride bu haftanın en çok konuşulanlarından biri de Maria oldu. Kendisi hakkında pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki,Konuşanlar Maria kimdir? Maryia Konak Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde.


Konuşanlar Maria kimdir?

10 Eylül Cuma günü yayınlanan 2. sezon 32. bölümünde yer alan Maryia Konak İzmir'de avukatlık yapıyor. Kendisi 6 dil biliyor. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı ve ekranlarda yer aldı. Aslen Belaruslu. Daha önce taciz olayı da yaşadı. İzmir'de 36 yaşındaki avukat, 9 günde 115 kez kendisini arayan ve taciz eden Mustafa isimli şahıs yüzünden işini yapamaz hale geldi. Maryia Konak 6 aydır devam eden tacizler nedeniyle savcılığa 3 kez şikâyette bulundu. Türkiye'de yaptığı evlilik sonrasında boşandı.

Konuşanlar Maria Instagram hesabı @rusavukat.neverstop'tur.


Konuşanlar Maria

Konuşanlar Maria

Konuşanlar Maria

Konuşanlar Maria

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.