Konuşanlar Mehter kimdir? Behtan Mehter Nasıroğulları Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Mehter kimdir? Behtan Mehter Nasıroğulları Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olan Konuşanlar'ın 2. sezon 29. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anların yaşandığı programda Mehter de anlattıklarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Mehter kimdir? Behtan Mehter Nasıroğulları Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

EXXEN'deki yayın hayatına devam eden Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Bugün her ne kadar geç saatte yayınlansa da seyircilerin karşısına öıkan programda yaşanacaklar da merak konusuydu. Hasan Can Kaya'nın tahtaya adını yazıp sahneye davet ettiği isimlerden biri de Mehter oldu. Güzel konuşmacı hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Mehter kimdir? Behtan Mehter Nasıroğulları Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Mehter kimdir?

9 Temmuz 2021 Cuma günü tarihinde yayınlanan Konuşanlar'da sahneye çıkan Mehter ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Yıllar önce Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncuların çıktığı Artiz Mektebi isimli yarışma programında da adından söz ettirmişti. Haftalar süren yarışmada yeteneği ve sempatisi ile hem jüri üyelerinin beğenisini kazabnmış hem de halk oylamalarında haftalık dereceler alarak finale kadar yükselmişti. Yarışmanın sonunda jürinin "gönlümüzün birincisi" yorumları ile programdamdaki kariyerini tamamlamıştı. Esengül Doğan adıyla tanınan eski sinema sanatçısının kızı olan Behtan Mehter, gösteriye konık olarak katılan Yılmaz Vural'ın güzelliğini de annesinden aldığı yönündeki sözlerle sevinç yaşadı.Şu anda kurumsal bir firmada çalışmaya devam eden güzel konuşan aynı zamanda hayali olan oyunculuk ve televizyona da uzak kalmıyor. Instgram hesabındaki doğal ve enerjik paylaşımları ile yakın çevresinin de ilgi odağı. Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar isimli  programında anlattığı ‘6.duyu organı (jacobson)’ ile shot bölüm yayınlandığı andan itibaren Instagram ve Tiktok'ta yoğun izlenme alan Behtan Mehter, Konuşanlar 29. Bölümünde anlatacağı hikayeler ile dikkat çekti. Hayat hikayesinin de kaleme alındığını öğrendiğimiz konuk için "gülünce gül gibi açan gamzelerinde aslında saklı olan o hüzünlerin kadını" ifadesini kullanmış, kitabının yazarı. Instagram hesabı @behtanmehter'dir.


behtan merter nasıroğlu


behtan merter nasıroğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.