Konuşanlar Meral Avcı Instagram'ı salladı! Binlerce kişi onu takip ediyor

Konuşanlar Meral Avcı Instagram'ı salladı! Binlerce kişi onu takip ediyor
Bu hafta 2 .sezon 45. bölümüyle yayınlanan Konuşanlar'da günün en çok konuşulan isimlerinden biri Meral Avcı oldu. Güzel konuşan hakkında fragman paylaşıldığından bu yana hummalı bir araştırma var. Avcı sosyal medyadaki hesabıyla da binlerce kişi tarafından takip edilen bir isim.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan ve herkesi güldürmeyi başaran programın bu haftaki konuklarından biri de Meral Avcı'ydı. Yaptığı açıklamalarla hem Kaya'nın kontraları ile karşılaşan hem de konukların da zaman zaman taş attığı güzel konuşan hakkında internette birçok kişi araştırmalarda bulunuyor. Kendisi de internette sahip olduğu sosyal medya hesabıyla birlikte binlerce takipçi tarafından takip ediliyor.



Konuşanlar Meral Avcı Instagram hesabı

Tam bir kahve tutkunu olan Meral Avcı, beslenme uzmanlığı, NLP terapistliği, pilates eğitmemliği ve yaşam koçluğu yapıyor. Güzelliğinin yanı sıra fit vücudu ile de dikkat çeken Avcı, Instagram fotoğraflarıyla binlerce kişinin takibinde. Her paylaşımına da etkileşim yağıyor.


meral avcı

Konuşanlar Meral Avcı

Konuşanlar Meral Avcı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.