Konuşanlar Merve, Çisem Naz, Tuğçe, Elif, İbrahim ve Hüseyin kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Merve, Çisem Naz, Tuğçe, Elif, İbrahim ve Hüseyin kimdir? Instagram hesabı
Her hafta cuma günlerinde milyonları EXXEN karşısına kilitlemeyi başaran Konuşanlar'ın yeni haftası platforma eklendi. 3 Aralık 2021 Cuma günü 00.00'dan itibaren yayında olan yeni bölümüyle yine güldüren anlara sahne olan programda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu. Merve, Çisem Naz, Tuğçe, Elif, İbrahim ve Hüseyin adını tahtaya yazdırmayı başardı. Peki, Konuşanlar Merve, Çisem Naz, Tuğçe, Elif, İbrahim ve Hüseyin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla uzun süredir Türkiye gündeminde olan Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 44. bölüm izleyicilerle paylaşıldı. Yine gösteri salonuna gelenler gülmekten kırıldı. Ekran başında seyredenler de birbirinden komik anlara tanıklık etti. Günün en çok merak edilenleri arasında ise tahtaya adını yazdırarak sahneye çıkan isimlerdi. Merve, Çisem Naz, Tuğçe, Elif, İbrahim ve Hüseyin bu haftanın konuşanları oldu. Kendileri hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Merve, Çisem Naz, Tuğçe, Elif, İbrahim ve Hüseyin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Çisem Naz kimdir?

Fragmanının yayınlandığı andan itibaren 44. bölümün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Çisem Naz güzelliği ile herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Babasının Hasan Can Kaya'yı överken söylediği ifadeleri paylaşan genç konuşana ünlü şovmen verdiği cevaplarla eşlik etti ve salon yıkıldı. Çisem Naz şu an öğrenci. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Çisem Naz
 

Konuşanlar Merve kimdir?

Yine Çisem Naz gibi bölüm öncesinde adından söz ettiren isimlerden biri olan Merve güzellik uzmanı. 22 yaşında ve 5 aylık evli. Eşi ise galericilik yapıyor. Estetikli bölgelerini saklaması ve inkar etmesi Hasan Can Kaya'dan elbette kaçmadı. 


konuşanlar merve


 

Konuşanlar Tuğçe kimdir?

Türkiye'nin en çok seyrettiği görsteride yerini alan Tuğçe, hayat arkadaşı ile birlikte geldiği stüdyoda verdiği cevaplarla herkesi güldürmeyi başardı. Göz hastanesinde çalışıyor. Haftanın en çok konuşulanlarından biri olmayı başardı.


 

Konuşanlar Elif kimdir?

3 ağabeyi olan Siirtli Elif, eşi Bilal ile programa katıldı. Tanışma hikayeleri ise herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın da sürekli takıldığı çift büyük sempati topladı.


 

Konuşanlar İbrahim kimdir?

Eşi ile geldiği gösteride çok fazla sivrilemedi. 3 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.