Konuşanlar Merve kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Merve kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anların yaşandığı programın konuklarından biri de Merve oldu. Güzel konuşan hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Merve kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve ağırladığı konuklarıyla adından her hafta övgü ile söz ettiren Konuşanlar'ın 44. bölümü EXXEN'de yayınlandı. Başarılı komedyenin ağırladığı konuşanlarla birlikte gerçekleştirdiği gösteride bu hafta neler yaşanacağı da merak konusuydu. Fragmanda yayınlanmasıyla birlikte güzelliği ile dikkat çeken Merve, sahneye çıkarak anlattıklarıyla herkesi güldürdü. Peki, Konuşanlar Merve kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Konuşanlar Merve kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde adını tahtaya yazdıran isimlerden biri olmayı başaran Merve 5 aylık evli. Eşi galerici. Kendisi ise güzellik uzmanı. 22 yaşında. Estetiklerini saklamaya çalışması ve Hasan Can Kaya'nın bunu ortaya çıkarması herkesi güldürdü. Bu sebeple de herkesin dikkatini çekti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar'ın bu haftaki bölmünde sahneye çıkan tüm isimleri buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.


konuşanlar merve

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.