Konuşanlar Muradiye ve Aslıhan Bal kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Muradiye ve Aslıhan Bal kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar bir cuma gününde daha platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programın ilk konuşanları Konuşanlar Muradiye ve Aslıhan Bal'dı. İki güzel kadın hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Konuşanlar Muradiye ve Aslıhan Bal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam eden Konuşanlar yeni bölümüyle EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik konukları ve anlattıklarıyla birlikte kahkaha tufanına dönüşen programın ilk konukları Muradiye ve Aslıhan Bal oldu. Gösterinin açılışında sorular sorduğu anne kızdan cevap alan Hasan Can Kaya esprileriyle salondakiler kadar ekranları karşısındakileri de güldürdü. Peki, Konuşanlar Muradiye ve Aslıhan Bal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Aslıhan Bal kimdir?

Konuşanlar'ın 33. bölümüne konuk olan Aslıhan Bal, 2012 yılında cebibdeki 400 dolar ile Amerika'ya gitti. Burada bebek bakıcılığı yapan ve ardındna kendi markasını yaratmayı başaran Bal 32 yaşında. Birçok ünlü ismi giydirerek adından söz ettirmeyi başardı. Instagram hesabı @aslihanbal_'dır. Binlerce takipçisi bulunuyor ve seksi pozlarıyla dikkat çekiyor.


Konuşanlar Aslıhan Bal

Konuşanlar Aslıhan Bal


Konuşanlar Muradiye kimdir?

Kızı Aslıhan ile birlikte programa gelen Muradiye Hanım güzelliği ile programda en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Kızı Aslıhan'ın en büyük destekçisi olarak görüldü. Verdiği cevaplarla da herkesi güldürdü. Bir konuşanı çıplak olarak görmek istediğini söyleyince salon yıkıldı. Instagram hesabı @midys_world'dür.


konuşanlar muradiye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.