Konuşanlar neden yok bitti mi? Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm ne zaman yayınlanacak

Konuşanlar neden yok bitti mi? Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm ne zaman yayınlanacak
EXXEN'in en popüler yapımı Konuşanlar'ın 28 Ocak 2022 Cuma günü yayınlanması bekleniyordu ancak izleyiciler için üzücü bir haber geldi. Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlanmadı. Program hakkındaki araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar neden yok bitti mi? Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Youtube sonrası EXXEN'de de fırtınalar gibi esen Konuşanlar'ın 2. sezon 52. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Geride kalan haftanın ardından bu bölümün fragmanı ve shot görüntüleri paylaşıldı. Seyirciler de yeni bölümü merakla bekliyordu. Yayın günü gelmesine rağmen platformda yer almayan yapım hakkında sorgulamalar başladı. Kahkaha tufanına dönüşen 1 saate yakın süreyi bir an önce izlemek isteyenler Konuşanlar neden yok? Konuşanlar bitti mi? sorularını soruyor. Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Konuşanlar neden yok?

Yayınlanan bölümleri ile milyonları güldürmeye devam eden Konuşanlar'ın bu haftaki yayını da sabırsızlıkla bekleniyordu ancak platformda yerini alamadı. EXXEN'in rakiplerine açık ara fark atan ve ayakta durmasını sağlayan yapımlardan biri olmasında büyük katkısı bulunan gösterinin yeni bölümü normal şartlar altında cuma günlerinin ilk saatlerinde izleyicilere sunuluyordu. Fakat şu an sadece fragmanı izlenebiliyor. Gün içerisinde 52. bölümün yüklenmesi bekleniyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.