Konuşanlar neden yok, bitti mi? Konuşanlar yeni bölüm ne zaman? Konuşanlar 46. bölüm izle

Konuşanlar neden yok, bitti mi? Konuşanlar yeni bölüm ne zaman? Konuşanlar 46. bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, EXXEN'deki yolculuğunu sürdürüyor. Başarılı programın bugün yayınlanması beklenen yeni bölümü ise henüz yayınlanmadı. Peki, Konuşalar neden yok, bitti mi? Konuşanlar 46. bölüm izle alternatifleri haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'da yepyeni bir haftanın daha ekrankardaki yerini alması bekleniyordu ancan EXXEN'de henüz yayınlanmadı. İzleyiciler de sevdikleri yapım hakkında araştırmalarda bulunarak gösterinin ne zaman paylaşılacağını öğrenip buna göre seyretmek istiyor. Günün en çok aranan kelimeleri arasında Konuşanalr neden yok, bitti mi? Konuşanlar yeni bölüm ne zaman? soruları yer alıyor. İşte detaylar...


 

Konuşanlar neden yok, bitti mi?

EXXEN'in diğer yapımlarına fark atarak yayın hayatını sürdürdüğü Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 46. bölümümün 17 Aralık 2021 Cuma tarihinde ilk anlardan itibaren paylaşılması bekleniyordu ancak olmadı. Bunun sebebi henüz bilinmiyor. Ancak tahmin yürütmek gerekirse daha önce de birçok bölüm geç yayınlandı. Bu bölümlerin saati en geç 11.00'di. Zaman zaman 06.00 ve 07.00'de de paylaşıldı. Konuşanlar 46.bölümün de bugün gün içerisinde yayınlanması bekleniyor.


 

Konuşanlar 2. sezon 46. bölümde neler yaşanacak? İzle

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bu hafta Somer Somer Sivrioğlu'nun katılacağı programda bir konuşanın erkek arkadaşını boyu sebebiyle sevmesi ünlü komedyen tarafından tiye alındı. Geçen haftaki bir konuşana annesi ve babası sebebiyle söylediği ifadeler tartışma konusu olan Hasan Can Kaya bu hafta da adından sözettirecek gibi duruyor. Dilara oyunculuk yaptığını ve filmin henüz yayınlanmadığını dile getirdi. Başarılı komedyen bu konuda da esprilerini ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.