Konuşanlar neden yok btti mi? Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm neden yayınlanmadı? - 9 Temmuz Cuma

Konuşanlar neden yok btti mi? Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm neden yayınlanmadı? - 9 Temmuz Cuma
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü öncesi sabırsız bir bekleyiş vardı. Yayınlanan fragmanın ardından dün de shot bölümü paylaşıldı ancak yeni bölüm henüz EXXEN'deki yerini almadı. Peki, Konuşanlar neden yok? Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan ve her anıyla güldürmeyi başaran Konuşanlar yepyeni bölümü ile sabırsızlıkla bekleniyordu. Bilindiği üzere salı günü 1 dakikalık fragman paylaşılıyor. Perşembe günü de shot adı verilen kısa bir bölüm seyircilerle buluştu. Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın konuk olduğu gösterinin yeni bölümü EXXEN'deki yerini almaması programı sevenleri üzdü ve araştırmalar da başladı. Her anı gülme garantili olan 1 saatlik süreyi en iyi şekilde geçirmek isteyenler Konuşanlar'ın durumunu öğrenmek amacında. Peki, Konuşanlar neden yok? Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar neden yok?

Yayınlanan bölümleri ile milyonları güldürmeye devam eden Konuşanlar'ın bu haftaki yayını da sabırsızlıkla bekleniyordu ancak platformda yerini alamadı. EXXEN'in rakiplerine açık ara fark atan ve ayakta durmasını sağlayan yapımlardan biri olmasında büyük katkısı bulunan gösterinin yeni bölümü normal şartlar altında cuma günlerinin ilk saatlerinde izleyicilere sunuluyordu. Fakat şu an sadece fragmanı izlenebiliyor. Gün içerisinde 23. bölümün yüklenmesi bekleniyor.


 


Bu hafta neler olacak?

İnternet üzerinen başladığı yayın hayatını EXXEN platformunda sürdüren Konuşanlar'da geçen haftanın ardından bugün de bomba gibi bir bölüm daha karşınızda olacak. Teknik direktör Yılmaz Vural hem kendisine sorulan soruları cevapladı hem de başından geçen anıları analatarak herkesi güldürdü. Kariyerinde de pek çok espri dolu ifadeler kullanan Vural'ı izlemek isteyenler EXXEN'deki yerini almaya şimdiden hazır. Diğer yandan Mehter, Bahar, Karina, Şair Deniz ve Özgür programın konuşanları arasına katılarak sahneye çıktı.

konuşanlar yılmaz vural

EXXEN üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.