Konuşanlar neden yok? Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm neden yayınlanmadı? - 30 Nisan Cuma

Konuşanlar neden yok? Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm neden yayınlanmadı? - 30 Nisan Cuma
Milyonlarca kişi tarafından izlenen bölümleri ile EXXEN platformunun zirvesine oturan Konuşanlar'ın, bu hafta 2. sezonun 19. bölümü ile ekranlardaki yerini alması bekleniyordu. Ancak cuma günü gelmesine rağmen yeni bölüm yayınlanmadı. Seyirciler de gösterinin durumunu merak ediyor ve araştırmalara başladı. Peki, EXXEN Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm neden yok? Konuşanlar bitti mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Youtube sonrası EXXEN'de de fırtınalar gibi esen Konuşanlar'ın 2. sezon 19. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Geride kalan haftanın ardından bu bölümün fragmanı ve shot görüntüleri paylaşıldı. Seyirciler de yeni bölümü merakla bekliyordu. Yayın günü gelmesine rağmen platformda yer almayan yapım hakkında sorgulamalar başladı. Kahkaha tufanına dönüşen 1 saate yakın süreyi bir an önce izlemek isteyenler Konuşanlar neden yok? Konuşanlar bitti mi? sorularını soruyor. Detaylar haberimizde yer alıyor. 


Konuşanlar neden yok?

Yayınlanan bölümleri ile milyonları güldürmeye devam eden Konuşanlar'ın bu haftaki yayını da sabırsızlıkla bekleniyordu ancak platformda yerini alamadı. EXXEN'in rakiplerine açık ara fark atan ve ayakta durmasını sağlayan yapımlardan biri olmasında büyük katkısı bulunan gösterinin yeni bölümü normal şartlar altında cuma günlerinin ilk saatlerinde izleyicilere sunuluyordu. Fakat şu an sadece fragmanı izlenebiliyor. Gün içerisinde 19. bölümün yüklenmesi bekleniyor.


 


Bu hafta neler olacak?

İnternet üzerinen başladığı yayın hayatını EXXEN platformunda sürdüren Konuşanlar'ın geçen haftaki konuğu Eypio'ydu ancak bu bölümde sadece katılımcılar yer alacak. Arkadaşları ile eğlenirken fotoğrafını eşine gönderen emniyet mensubu Ahmet Özdemir herkesi güldürecek. Rihanna ile twerk yapmak isteyen bir konuşan da şimdiden dikkat çekti. En çok konuşulanlardan biri de fantazisinin eşi ile arasında olduğunu söyleyen katılımcıydı. Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek haftanın konuşanlarıydı. Haklarındaki bilgileri buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 


 

EXXEN üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.