Konuşanlar nerede çekiliyor? Nasıl gidilir ve adres tarifi

Konuşanlar nerede çekiliyor? Nasıl gidilir ve adres tarifi
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar'ın yeni sezondaki bölümleri sabırsızlıkla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Daha önce programa gitmeyen ve keyifli vakit geçirmek isteyen seyirciler salonun adresini ve nasıl gidileceğini merak ediyor. Peki, Konuşanlar nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yer alan videoları sonrasında ulaştığı milyonlarca izleyici kendisini EXXEN'e transfer eden Konuşanlar'ın 2. sezonu da sona erdi. All Star gösterileri ile birlikte yeni dönemde de yoluna devam edecek olan Hasan Can Kaya ve ekibi yine ilgiyle seyredilecek. Bir saatlik süre boyunca keyifli vakit geçirilen programın nerede çekildiği de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Türkiye'nin en çok izlenen talk showunda yerini almak amacıyla sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Konuşanlar nerede çekiliyor?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve katılımcıların renkli anılarını anlattığı Konuşanlar'In her bölümünde sandalyelerin tamamı dolduruluyor. Büyük bir ilgiyle seyredilen program Grand Pera'da çekilmektedir. Grand Pera'nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum