Konuşanlar Neslihan kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Neslihan kimdir? Instagram hesabı var mı
Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile her hafta büyük bir beğeni ile izlenen Konuşanlar'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan 2. sezon 43. bölüm EXXEN'e eklendi ve özellikle sahnede yer alacak isimler merak konusuydu. Onlardan biri Neslihan oldu. Peki, Konuşanlar Neslihan kimdir? Instagram hesabı var mı Detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın transfer ederek büyük sükse gerçekleştirdiği Konuşanlar, EXXEN'i taşımayı sürdürüyor. Her ay milyonlarca kez izlenen ve izlenmeye de decam edilen yapımın yeni bölümü platforma eklendi. 26 Kasım günü yayınlanan 43. bölümde sahneye çıkan isimler gösterinin de seyrini değişirecekti ve bomba gibi bir bölüm ekranlardaydı. Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Neslihan oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Neslihan kimdir? Instagram hesabı var mı Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Neslihan kimdir? 

Bu hafta yayınlanan 43. bölümde kızı Melis ile Grand Pera'da yerini alan Neslihan ikinci evliliğini yaptı. Şu andaki eşi ile 5 senedir evli. Güzelliği ile bir saatlik dilime damga vurmayı başardı. Açık sözlü bir karakteri var. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.