Konuşanlar Nil, Neslihan, Büşra, Fatih, Bilge, Mert ve Taner kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Nil, Neslihan, Büşra, Fatih, Bilge, Mert ve Taner kimdir? Instagram hesabı
Milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam edilen Konuşanlar'ın 2. sezon 43. bölümü EXXEN'de yayınlandı. 26 Kasım Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkan yapımda sahnede yer alacak isimler de merak konusuydu. Nil, Neslihan, Büşra, Fatih, Bilge, Mert ve Taner adlarını tahtaya yazdırmayı başardı. Peki, Konuşanlar Nil, Neslihan, Büşra, Fatih, Bilge, Mert ve Taner kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yayınlandığı bölümlerin ardından EXXEN'e transfer olan Konuşanlar yoluna doludizgin devam ediyor. Hasan Can Kaya ve ekibinin ağırladığı konuklarla birlikte sürdürdüğü gösterinin 2. sezon 43. bölümü platforma eklendi. Bu haftanın konuşanları arasında yerini alan ve sahneye çıkan isimleri arasında Nil, Neslihan, Büşra, Fatih, Bilge, Mert ve Taner vardı. Peki, Konuşanlar Nil, Neslihan, Büşra, Fatih, Bilge, Mert ve Taner kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Nil kimdir?

Bu haft aadından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Nil öğrenci. ODTÜ'de Havacılık ve Uzay Bilimleri Mühendisliği bölümünde okuyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar nil


 

Konuşanlar Neslihan kimdir?

26 yıllık kuaförlük yapan ve güzelliği ile dikkat çeken Neslihan 1 kız annesi. İkinic eşi ile 5 senedir evli. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar neslihan


 

Konuşanlar Büşra kimdir?

Eteğinin rengi ile çok konuşulan Büşra Düzce'den geldi. Tiktok'ta videolar çeken Büşra, cevaplarıyla herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar büşra


 

Konuşanlar Bilge kimdir?

Kısa süre önce evlendi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Taner kimdir?

Almanya Bremen'de yaşıyor. Evli. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Mert kimdir?

Adını tahtaya yazdıran ilk isim olan Mert evli. Eşi hamile.  Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.