Konuşanlar Osman Yüksel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Osman Yüksel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlara geldi. Survivor yarışmacılarının da katıldığı bir saatlik talk showa damgasını vuran isim ise Osman oldu. Peki, Konuşanlar Osman kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da elde ettiği başarının ardından EXXEN'de 2. sezonuna devam eden Konuşanlar yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. İlk etapta özeti, fragmanı ve SHOT görüntüleri paylaşılmadığı için yeni bölümün yayınlanmayacağı düşünülse de Acun Ilıcalı ve ekibi büyük bir sürprize imza atarak Survivor yarışmacılarını gösteriye getirdi. Hasan Can Kaya'nın da katılımıyla eğlenceli anlar yaşayan katılımcılar arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri Osman'dı. Küçük yaşta olmasına rağmen verdiği cevaplar ve Kaya'nın da kendisine takılmasıyla büyük bir ilgi gören Küçük Osman hakkında da binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Osman kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


Konuşanlar Osman kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran ve adını tahtaya yazdırmayı başan Osman Kahramanmaraş'tan geldi. Hayalini ise şu anki durumunun iyi olmasına rağmen daha fazla zengin olabilmek olarak açıkladı. Hasan Can Kaya da kendisiyle sürekli ergenliği konusunda espriler yaparak Osman'a takıldı. Survivor kadrosundan Sema, Osman ile yakından ilgilendi. Osman sahnede de verdiği cevaplarla herkesi güldürdü ve izleyenler tarafından tam not aldı. Alanyaspor taraftarı. 19 yaşında.
 

Konuşanlar Osman


 


Konuşanlar Osman Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak EXXEN'de yer almayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümünde adını milyonlara duyuran Osman'ı Instagram'da @osmantny07 profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.