Konuşanlar Öykü kimdir? Öykü Yılmaz Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Öykü kimdir? Öykü Yılmaz Instagram hesabı ve fotoğrafları
Milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam eden ve yaz aylarında da seyircilerinin karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anları ve anları ile seyircilerden tam not alan gösterinin özetinden sonra shot görüntüleri de yayınlandı. Gösteride Öykü isimli konuşan dikkat çekenler arasındaydı. Peki, Konuşanlar Öykü kimdir? Öykü Yılmaz Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'da komedi tufanı devam ediyor. EXXEN'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana Youtube'daki kadar popülerliğini devam ettiren gösterinin yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Salı günü özeti ve bugün de shot görüntüleri paylaşılan Konuşanlar'da güzelliği ile dikkat çeken ve cevaplarıyla adından söz ettiren bir isim vardı. Adını tahtaya yazdırıp sahneye çıkan ve ardından da anlattıklarıyla herkesi güldüren Öykü Yılmaz hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Öykü kimdir? Öykü Yılmaz Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Öykü kimdir?

Güzel konuşan televizyonlara yabancı biri değil. Daha önce Temizlik Benim İşim'e katılmıştı. Ayrıca best of haftasında da yarışmıştı. Porgram tarihinde iz bırakan isimlerden biriydi. 26 yaşında. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü mezunu. Tek başına yaşıyor. Nedeni ise çocukluğundan bu yana süren temizlik takıntısı. Cana yakın biri olmasına rağmen evinde ikinci bir kişiye tahammül konusunda zorlandığını itiraf ediyor. Bir dönem temizlik yapmaktan uyuyamaz hale gelmiş ve psikolojik tedavi görmüş. Şimdi ise terapi görevi gördüğünü anlatıyor. Kitap okumak ve gezmek de temizlikten sonra en çok yaptığı iki şey. Hayata karşı motivasyonunu sağlayan en önemli unsur seyahat etmek. Güney Fransa, İsviçre, Hollanda ve Çekya'ya gitmiş. Fotoğraf çekilmeyi, çekilmeyi, yeme içme kültürlerini paylaşmayı seviyor.


Temzilik Benim İşim Öykü Yılmaz
 

Temizlik Benim İşim Best Of Öykü Yılmaz kimdir?

Konuşanlar Öykü Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim yarışmasının güzel yarışmacı sosyal medyada 1069 takipçiye sahip. Kendisi ise 470 hesabı takip ediyor. @oykylmz profilinden kendisine ulaşabilirsiniz. Hesabında hayatından anlık görüntüler paylaşıyor. Fotoğraflarındaki samimi ve içten gülüşleri ile cana yakın bir kişi olduğunu ilk bakışta hissettiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.