Konuşanlar Pastacı Büşra kimdir? Büşra Canbaz Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Pastacı Büşra kimdir? Büşra Canbaz Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olan Konuşanlar'da yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. EXXEN'deki yolculuğunda 40 milyonu geride bırakan ve her geçen an daha da fazla izlenen programın bu haftadaki dikkat çeken isimlerinden biri de Büşra Canbaz oldu. Pastacı olarak adı tahtaya yazılan güzel konuşan hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Pastacı Büşra kimdir? Büşra Canbaz Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar pastacı kimdir? Sorusu günün en çok araştırılan terimlerinden biri olarak gündemdeki yerini aldı. Milyonlara ulaşan bölümleri ile fenomen haline gelen ve ardından da EXXEN'e transfer olan talk showda 2. sezonun 25. bölümü izleyicilerin karşısındaydı. Bugün shot bölümüyle paylaşılan yeni bölüm 11 Haziran 2021 Cuma günü izlenebilecek. Adını tahtaya yazdırıp sahneye çıkan isimlerden biri de Büşra oldu. Hasan Can Kaya'nın "Sen pastacı değil misin?" sözleri ile hatırladığı güzel konuşanın kim olduğu da merak konusu. Konuşanlar Pastacı Büşra kimdir? Büşra Canbaz Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Büşra kimdir?

Paylaşılan shot görüntülerindeki ilk mikrofon alan isim olan Büşra Canbaz Hasan Can Kaya'ya "Beni hatırlamadın mı?" diye sordu. Kaya ise "Sevgilin var mı?" sorusuna "Hayır. Tüm inancımı kaybettim, aldatıldım. Günlük kiralık ev işi yapıyordu. Beni kandırdı. Çikolatacıyım deyip beni kandırdı" yanıtını aldı. Büşra Canbaz tahtaya adı yazıldığı gibi pastacılık yapıyor. Kişiye özel pasta siparişlerini sahiplerine ulaştırarak onlara keyifli anlar yaşatıp lezzet konusunda en iyi hizmeti veriyor. Galatasaraylı.


 

Konuşanlar Büşra Instagram hesabı

Güzel konuşanın gösterinin shot görüntülerinde gözükmesinin ardından Instagram hesabı da araştırılmaya başlandı. 6 bin civarında takipçisi bulunuyor ve birbirinden ilgi çekici pozlarıyla da sayıy her geçen gün artırıyor.  @canbazbusra adresinden takip edebilirsiniz. Pasta siparişleri için de @bitadinabakarim hesabını kullanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.