Konuşanlar Pınar Kaya kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Pınar Kaya kimdir? Instagram hesabı
Milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen ve her anında kahkahaların atıldığı Konuşanlar'ın 2. sezon 46. bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'de paylaşılan programda 1 saatlik sürenin en çok adından söz ettiren isimlerinden biri de Pınar Kaya oldu. Konuşanlar Pınar Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Son dönemde eleştirilip kapanması gündeme getirilse de her hafta ilgiyle seyredilmeye devam edilen Konuşanlar'da yeni bölüm EXXEN'de paylaşıldı. Birbirinden komik anlara sahne olunan programın yeni bölümünde yaşanacaklar da merak konusuydu Katılımcıların büyük ilgi gördüğü talk showda bu hafta Pınar Kaya vardı ve hem açıklamaları hem de Hasan Can Kaya'nın markajıyla birlikte herkesi güldürdü. Konuşanlar Pınar Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Konuşanlar Pınar Kaya kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Pınar daha önce nişan süreci geçirdi. Ağabeyi Hasan Kaya'nın baskın olduğu hayatında eve geç saatlerde gidemiyor. Hasan Can Kaya da adını tahtaya yazdı ve milyonlarca kişinin kendisini izlediği gösteride eklemeleri için soyadını da ekledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


pınar kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.