Konuşanlar Rana kimdir? Rana Çetin Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Rana kimdir? Rana Çetin Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olmaya devam eden Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini aldı. Her haftası büyük bir eğlenceye sahne olan programda katılan ve sahneye çıkan katılımcılar da ilgi görmeyi sürdürüyor. O isimlerden biri de Rana oldu. Peki, Konuşanlar Rana kimdir? Rana Çetin Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Gizem kimdir? Sorusu günün en çok araştırılan terimlerinden biri olarak gündemdeki yerini aldı. Milyonlara ulaşan bölümleri ile fenomen haline gelen ve ardından da EXXEN'e transfer olan talk showda 2. sezonun 25. bölümü izleyicilerin karşısındaydı. Dün shot bölümüyle paylaşılan yeni bölüm 11 Haziran 2021 Cuma günün başlanmasıyla birlikte yeni hafta izlenebiliyor. Adını tahtaya yazdırıp sahneye çıkan isimlerden biri de Rana oldu. Hasan Can Kaya'nın hikayelerine verdiği cevaplarla herkesi güldüren Gizem'in kim olduğu da merak konusu. Konuşanlar Rana kimdir? Rana Çetin Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Rana kimdir?

Paylaşılan shot görüntülerinde güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Rana, anlattığı hikaye ile herkesi güldürdü. Erkek arkadaşını başka bir kadınla aldatırken gördüğünü ve kendisine sunulan bahanelerin alakasız olduğunu dile getiren Rana herkesi güldürdü. Fantazi olarak da erkek arkadaşı hakkında intikam duygusu içeren bir olay anlattı.

Konuşanlar Rana

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.