Konuşanlar Sefanur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Sefanur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'in sevilerek seyredilen programı Konuşanlar yeni sezonun 2. bölümü ile bugün ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden önemli isimlerin zaman zaman konuk da olduğu gösteride bu hafta yine herkes çok eğlendi. Her anı kahkaha tufanına dönüşen bir saatlik programda sahneye çıkanlar arasında Sefanur da vardı. Genç kadın kendisi hakkındaki söyledikleriyle günün en çok araştırılanları arasına girmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Sefanur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Sefanur kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konuları arasında yer aldı. Milyonlarca kişiye ulaşan ve her anı kahkaha tufanına dönüşen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Geçen hafta yayınlanan yeni sezonun ilk bölümünün ardından bugün de ikinci hafta ekranlara geldi. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın yazıp sunduğu ve konuklarını ağırladığı programda en öne çıkan ve adından söz ettiren isimlerden biri de Sefanur oldu. Verdiği cevaplar ile dikkat çeken genç kadın hakkında internette binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Peki, Konuşanlar Sefanur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde bulunuyor.


 

Konuşanlar Sefanur kimdir?

Gösteriye beyaz bir tişört, çiçeek desenli bir pantolon ve spor çanta ile gelen Sefanur'un iş durumu sebebiyle Hasan Can Kaya kendisine çok ilgi gösterdi ve şakalarda bulundu. Salondaki konuklar da kendisine sıcak bir tavır sergiledi. İşte Sefanur'a dair bilgiler....

  • 23 yaşında
  • Kocaeli Üniversitesi Güneş Enerjileri Sistemi mezunu
  • Bir otomobil firmasında stajyer
  • İşe devam etmeyeceğini çünkü şirket tarafından kendisini konumlandıramadıklarını söylediklerini anlattı.
  • Sevgilisi Mustafa ile beraber geldiği stüdyoda yüzük takan Sefanur, tek taş zannedilmesinin ardından gelen lotus çıkışı herkesi güldürdü.
  • Instagram hesabı bilinmemektedir.
  • İnsanların ağız seslerinden rahatsız oluyor

konuşanlar sefanur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.