Konuşanlar Selim Menekşedağ kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Selim Menekşedağ kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukları ile milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olunan programa katılanlardan biri de Selim Menekşedağ oldu. Fit vücudu ile Hasan Can Kaya'nın esprilerine maruz kalan genç adam, herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Peki, Konuşanlar Selim Menekşedağ kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Selim kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konuları arasında yer aldı. Milyonlarca kişiye ulaşan ve her anı kahkaha tufanına dönüşen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Geçen hafta yayınlanan yeni sezonun ilk bölümünün ardından bugün de ikinci hafta ekranlara geldi. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın yazıp sunduğu ve konuklarını ağırladığı programda en öne çıkan ve adından söz ettiren isimlerden biri de Selim Menekşedağ oldu. Vücudu ile dikkat çeken Menekşedağ hakkında internette binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Peki, Konuşanlar Selim Menekşedağ kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde bulunuyor.

Konuşanlar Selim kimdir?

Gösteriye tek gelen Selim Menekşedağ, krem rengi kazak ve gri kareli bir pantolon  tercih etti. Mikrofonu her elimne aldığında stüdyodakileri de güldürmeyi başardı. Şampiyon olabilme ihtimali bile vardı ancak başaramadı. Hasan Can Kaya kendisine çok takıldı. Selim Menekşedağ'a dair bilgiler aşağıda yer almaktadır;

  • Almanya'dan 6 yıl önce Türkiye'ye geldi
  • Alman bir şirketin Türkiye'deki call-center yöneticisi
  • Fenerbahçeli
  • Instagrma hesabı @meneksedag_selim'dir.
  • Sevgilisindn ayrıldı
  • Kendisi gibi vücut yapan kadınlardan hoşlanıyor

konuşanlar selim menekşedağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.