Konuşanlar Selinay, Özlem, Didem, Deniz, İbrahim, Alihan, Deniz, Enes kimdir? Instagram hesapları

Konuşanlar Selinay, Özlem, Didem, Deniz, İbrahim, Alihan, Deniz, Enes kimdir? Instagram hesapları
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın 38. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Yine milyonları ekran başına kilitleyen program ilgiyle izlenirken sahneye çıkan isimler hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu haftanın konuşanı olarak soruları cevaplayan isimler Selinay, Özlem, Didem, Deniz, İbrahim, Alihan, Deniz, Enes oldu. Peki, Konuşanlar Selinay, Özlem, Didem, Deniz, İbrahim, Alihan, Deniz, Enes kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar 38. bölümüyle yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı ve sahneye çıkan isimlerin de anlattıklarıyla da salondaki güldürmekten kırdı geçirdi. Ayrıca sandalyelerinde oturanların da verikleri cevaplarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattıkları dopdolu bir bölümde sahneye çıkanlar da merak konusuydu. O isimler Selinay, Özlem, Didem, Deniz, İbrahim, Alihan, Deniz, Enes oldu. Peki, Konuşanlar Selinay, Özlem, Didem, Deniz, İbrahim, Alihan, Deniz, Enes kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Selinay kimdir?

Gösteriye katılan 31 yaşındaki Selinay, 1 kız çocuğu sahibi. Eşinden boşanan, sevgilisinden de kazık yediğini söyleyen genç kadın, internette en yoğunluklu olarak erotik filmler aradığını söyledi.

konuşanlar selinay


Konuşanlar Deniz kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Deniz yaşam koçluğu yapıyor. Ayrıca eğitmen. Bunun yanında gerçekleştirdiği astral seyahatler sebebiyle Hasan Can Kaya'nın diline takıldı.


 

Konuşanlar Özlem kimdir?

Finansla ilgili bir departmanda çalışıyor. O da Deniz gibi astral seyahatler ile ilgileniyor. Kefenin cebi olsa cep telefonu koyacağını ve Instagram'a gireceğini söyledi.


 

Konuşanlar Alihan kimdir?

Kaşındaki müdahale ve burnundaki estetikle tüm bilinmeyenleri ortaya çıkan Alihan, yanında getirdiği kız arkadaşıyla yaşadıkları ve sevgilisini olduğunu söylemmesi herkes tarafından kahkaha ile karşılandı.


 

Konuşanlar Deniz kimdir?

Sabancı Ünivertsitesi'nde okuyan Deniz Aslen Kayserili.


 

Konuşanlar İbrahim kimdir?

Gösteride adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan İbrahim, annesinin vasiyeti sebebiyle evlenmeden kimseyle cinsel birliktelik yaşamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.