Konuşanlar Şeyma Kocakoç kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Şeyma Kocakoç kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü bugün yayınlandı. Yeni sezonun ikinci bölümünde izleyicilerin karşısına çıkan Hasan Can Kaya ve konukları seyircileri bir kez daha gülmekten kırıp geçirdi. Gösteride adından söz ettiren isimlerden biri de Şeyma Kocakoç oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Şeyma Kocakoç kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor...

Konuşanlar Şeyma kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konuları arasında yer aldı. Milyonlarca kişiye ulaşan ve her anı kahkaha tufanına dönüşen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Geçen hafta yayınlanan yeni sezonun ilk bölümünün ardından bugün de ikinci hafta ekranlara geldi. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın yazıp sunduğu ve konuklarını ağırladığı programda en öne çıkan ve adından söz ettiren isimlerden biri de Şeyma Kocakoç oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç kadın hakkında internette binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Peki, Konuşanlar Şeyma Kocakoç kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde bulunuyor.


 

Konuşanlar Şeyma kimdir?

Gösteriye siyah ağırlıklı desenli bir kıyafetle katılan Şeyma, tüm ailesinin Hasan Can Kaya'yı izlediğini ve ifadelerini doğru seçmesi gerektiğini söyledi. Kaya da esprileriyle Şeyma'ya takılarak kendisini tanıtmasını istedi.

  • 26 yaşında
  • 1 seneden uzun bir süredir sevgilisi yok
  • Duygusal bir yapısı var
  • Şiir ve şarkı yazıyor
  • Gösteride türkü söyledi
  • Babası Ordulu, annesi Bingöllü


şeyma kocakoç
 

Konuşanlar Şeyma Instagram hesabı

Salondaki izleyicileri de güldürmeyi başaran ve Hasan Can Kaya'nın sürekli sorular sorduğu Şeyma'nın Instagram hesabı bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.