Konuşanlar Sinem kimdir? Instagram hesabı var mı - 3. sezon 1. bölüm

Konuşanlar Sinem kimdir? Instagram hesabı var mı - 3. sezon 1. bölüm
EXXEN'de milyonlarca kişi tarafından izlenen ve her bölümü izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar yepyeni sezonu ile platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programa katılarak anılarını anlatan isimlerden biri de Sinem oldu. Özellikle cinsellik konusundaki ifadeleri dikkat çekiciydi. Peki, Konuşanlar Sinem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın yazdığı ve milyonlara sunduğu Konuşanlar birkaç haftalık tatilin ardından yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. EXXEN'de milyonlarca kişi tarafından seyredilen ve her anı ile seyredenleri gülmekten kırıp geçiren gösterinin yeni sezondaki ilk bölümü de bomba gibiydi. Tahtaya adını yazdıran ve anlattıklarıyla da bir hayli ilgi çeken isimlerin başında Sinem geliyordu. Yeni bölüm yayınlanmaya başladığı andan itibaren de büyük bir ilgi ile araştırılarak hakkındaki bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Sinem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Sinem kimdir?

Konuşanlar isimli talk show programının bugün yayınlanan 3. sezon 1. bölümünde dikkat çeken isimlerden biri olan Sinem ile ilgili internette binlerce arama yapılıyor. Milyonlarca izleyicisi bulunan programda yer alan isimler sosyal medyada da takip edilmek isteniyor. Sinem bu sebeple güne damgasını vurdu.

  • Eğitim danışmanlığı yapıyor
  • Öğrencilerin gelecekleri konusunda onları yönlendiriyor
  • Sevgilisi yok
  • Son sevgilisini 'babannem öldü' yalanı ile aldattı
  • Erkekler konusundaki cüretkarlığı dikkat çekti

Konuşanlar Sinem'in Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Sinem

Konuşanlar Sinem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.