Konuşanlar Şirin kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Şirin kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en çok seyredilen ve milyonlara ulaşan gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü gecikmeli de olsa platformdaki yerini aldı. Bugün yayınlanan 2. sezonun 52. bölümünde sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve ilk konuk Şirin'di. Kendisi güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Şirin kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

EXXEN'in en çok seyredilen ve milyonlara ulaşan gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü gecikmeli de olsa platformdaki yerini aldı. Bugün yayınlanan 2. sezonun 52. bölümünde sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve ilk konuk Şirin'di. Kendisi güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı ve analttıklarıyla da herkesi güldürdü. Ayrıca hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Şirin kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Şirin kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın bu haftaki konuklarından biri olarak gösteriye katılan Şirin plastik cerrahi hemşiresidir. Hasan Can Kaya da sürekli kendisine takılmıştır. Instagram hesabı bilinmemektedir. 


konuşanlar şirin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.