Konuşanlar Yaşam Koçu Meral kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Yaşam Koçu Meral kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'ın 45. bölümü ekranlardaki yerini aldı. 10 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan yeni bölümde yer alan konuklar da adından söz ettirmeyi başardı ve Meral ön plana çıkan isimlerdendi. Güzelliği ile de ilgi odağı olan genç kadın hakkında araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Yaşam Koçu Meral kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'e transfer olduktan sonra da yolculuğuna tüm hızı ile devam eden Konuşanlar'ın 45. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olacak yeni bölümde bu hafta Meral isimli konuşan herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Yayınlanan fragmanda verdiği cevaplar ve mesleği ile Hasan Can Kaya'nın da kendisine odaklanıp esprileri sıralamasına neden olan güzel konuşan hakkında araştırmalar yapılıyor ve detaylar öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Yaşam Koçu Meral kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Meral kimdir?

Şu anda ulusal kanallarda yayınlanan, sahnelerde gsöterimi olan ve dijital mecralarda izleyicileriyle buluşan birçok programdan daha fazla izlenen ve her ay milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölüm konuşanı Meral ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Güzelliği ile haftaya damga vuran Meral yaşam koçluğu yapıyor. Kendisine danışanlara "Kişinin neye ihtiyacı varsa o yolda yol arkadaşlığı" yaptıklarını söylemesi hem salondakileri hem de Hasan Can Kaya'yı güldürdü. Instagram hesabı için tıklayınız.


Konuşanlar Meral Avcı

Konuşanlar Meral Avcı


konuşanlar meral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.