Konuşanlar Zeynep kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Zeynep kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olmayı başaran Konuşanlar'ın EXXEN'deki yeni bölümü yayınlandı. Her anı gülme garantili ve bir o kadar da keyifli gösteride Hasan Can Kaya'nın bu haftaki konuklarından en çok dikkat çekeni Zeynep oldu. Peki, Konuşanlar Zeynep kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yayınlanan bölümleri ile milyonları ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar, EXXEN'deki yolculuğuna devam ediyor. Birbirinden komik konuklarıyla her anı dolu dolu geçen gösteride katılımcılar öne plana çıkıyor ve konuşuluyor. Bu hafta anlattıklarının ardından adını konuşan listesine yazdıran isimlerden biri de Zeynep oldu. Güzelliği ile dikkat çeken konuşanın kim olduğuna dair birçok araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Zeynep kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Zeynep kimdir?

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın bu haftaki konuşanlarından biri de Zeynep oldu. Güzel konuşan söyledikleriyle adını tahtaya yazdırdı. Yayınlanan fragmanda da kendisine yer verildi. Erkek arkadaşı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.