Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olan Konuşanlar'da yeni bölüm ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'de milyonlarca kişiye ulaşan ve rakiplerine de fark atan gösterinin bu haftaki konuşanları da belli oldu. Zeyneb (Zeynep) isimli katılımcı güzelliği ve anlattıkalrıyla dikkat çekti. Peki, Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla 2. sezonunda da yoluna bomba gibi ilerleyen Konuşanlar'ın yeni  bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Çok sevilen ve EXXEN'i tek başına sırtlayan gösteri yine bir saatlik zaman diliminde seyircilerini güldürmeyi başaracak. Kahkaha tufanına sahne olan gösterinin yeni bölüm katılımcıları da anlattıklarıyla hem salondakileri hem de ekranları başında programı takip eden seyircileri gülme krizine soktu. Babası ve annesi hakkındaki açıklamalarıyla görüntülere damga vuran ve güzellği ile de dikkat çeken Zeynep hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir?

Her hafta büyük bir ilgiyle araştırılan konuşanlardan biri olan Zeynep'in babası Erzincanlı. Annesi ise Hindistanlı. Babasının aneannesi ile bir islami evlilik sitesinde tanıştığını anlatınca herkes gülme krizine girdi. Bu olaydan sonra Anneannesi kızı ile tanışmasını istediği Zeynep'in babası bu talebi geri çevirmemiş. Tanışmak için Singapur'a gitmiş ve çift evlenmiş. Ancak evlilikleri sona ermiş. Zeynep'in babası daha sonra Ukraynalı bir kadın ile evlendi. Kendisi ise kadın haklarını savunan bir parça seslendirdi. Bahçeşehir Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü'nde eğitim aldı. Müzisyen ve tasarımcı. Atölyesi var.

Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir?

Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir?

Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) kimdir?


Konuşanlar Zeynep (Zeyneb) Instagram hesabı

Bu haftanın en çok merak edilen konuşanalrından biri olan Zeybeb'in kendisine ait bir Instagram hesabı vardır ve binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Kendisini @zeiopatraa profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.